Hygiena ve školní jídelně - požadavky a zásady_on-line

On-line I I - I 900 Kč
Obsah: Hygienické minimum Základní legislativa pro stravovací provozy Zásady osobní a provozní hygieny Nebezpečí z potravin a bezpečnost potravin Základy mikrobiologie a toxikologie
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravovování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2024
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08534
Garant
Irena Hrušáková
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

06. 01. - 06. 01. 2025
Znojmo a okolí
8h
Mgr. Miloslav…
1 790 Kč
07. 01. - 07. 01. 2025
On-line
4h
Bc. Martina Němcová
0 Kč
08. 01. - 12. 01. 2025
Mimo JmK
50h
Mgr. Beata Prudik
10 590 Kč
08. 01. - 11. 01. 2025
Mimo JmK
30h
Mgr. Milan Kovář,,
9 990 Kč
08. 01. - 12. 01. 2025
Mimo JmK
50h
Mgr. Richard Mach,…
10 590 Kč
08. 01. - 08. 01. 2025
On-line
6h
PaedDr. Ellen…
1 550 Kč