Obsah:
1. Základní složky výživy – makroživiny, mikroživiny, voda 
2. Skladba stravy
3. Výživa dětí a skupiny potravin ve školním stravování
4. Sestavování jídelníčku ve školní jídelně – praktické ukázky (obědy, celodenní stravování - MŠ, DD, SŠ) 
5. Diskuze a závěr
      
  Podrobnější informace
              Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
          Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Školní jídelny
              Cena
          900 Kč
              Rozsah hodin
              3h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Ing. Olga Marinčáková
          Číslo akce
              AK08535
          Kontakt
              Irena Hrušáková