Hygienické minimum_pro školní jídelny

On-line I I - I 890 Kč
Budou shrnuty podstatné znalosti v oblasti hygieny. Zopakujeme požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích provozech, zásady osobní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě pokrmů. Připomeneme, jaká nebezpečí mohou při manipulaci s potravinami způsobit onemocnění strávníků a jak jim v praxi předcházet.
Podrobnější informace
Ing. Lucie Janotová, Ph.D. je předsedkyní Asociace společného stravování ČR a autorkou desítek článků, publikací, odborných příruček, knihy Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech a elektronických kurzů Hygienické minimum ve stravovacích službách a HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Ostatní
Cena
890.00 Kč
Akreditace
neakr_on-line_2023
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Lucie Janotová
Číslo akce
AK08613
Garant
Ing. Stanislava Mrkvová
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?

Nejbližší vzdělávací akce

06. 01. - 06. 01. 2025
Znojmo a okolí
8h
Mgr. Miloslav…
1 790 Kč
07. 01. - 07. 01. 2025
On-line
4h
Bc. Martina Němcová
0 Kč
08. 01. - 12. 01. 2025
Mimo JmK
50h
Mgr. Richard Mach,…
10 590 Kč
08. 01. - 08. 01. 2025
On-line
6h
PaedDr. Ellen…
1 550 Kč
08. 01. - 11. 01. 2025
Mimo JmK
30h
Mgr. Beata Prudik
9 990 Kč
08. 01. - 12. 01. 2025
Mimo JmK
50h
Mgr. Beata Prudik
10 590 Kč