Dietní stravování ve školní jídelně z pohledu nutriční terapeutky v souladu s oficiální metodikou SZÚ. Nutriční terapeutka vás provede procesem zavádění dietního stravování ve školních jídelnách podle nové metodiky. Naučíte se, jak připravovat bezlepkové, bez mléčné, šetřící a diabetické diety, a seznámíte se s aktuální legislativou. Získáte praktické rady ohledně technologické úpravy surovin a správného výběru potravin. Přijďte se dozvědět, jak zajistit bezpečné a chutné dietní pokrmy pro dětské strávníky.
Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Školní jídelny
          Ostatní
              Cena
          890 Kč
              Rozsah hodin
              2h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Mgr. Jana Broulíková
          Číslo akce
              AK08634
          Kontakt
              Ing. Stanislava Mrkvová