Nutriční terapeutka Vás seznámí s nejčastějšími druhy diet, které se mohou objevit u dětských strávníků. Přednáška je zaměřena na realizaci, specifika a zásady přípravy diet, které jsou nejčastěji ve školním stravování požadovány, jako bezlepková, bezmléčná, šetřící nebo diabetická. Ujasníte si hlavní zásady těchto diet, dozvíte se i o vhodnosti základních potravin pro správný dietní jídelníček a seznámíte se s technologickou úpravou a s vhodnými pokrmy pro každou dietu. Cílem je seznámit zaměstnance školních jídelen s aktuálními informacemi z oblasti dietního školního stravování.
Podrobnější informace
Lektorka pracuje na KHS JMK, je nutriční terapeutka, aktivní členka Společnosti pro výživu a hygienička na oddělení dětí a mladistvých. Věnuje se problematice výživy dětí ve školním stravování.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Školní jídelny
Cena
900 Kč
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Olga Marinčáková
Číslo akce
AK08705
Kontakt
Irena Hrušáková
Poznámka
Termín byl posunutý z 23.04.2025