Přemýšlíte o zavedení bezlepkové diety ve vašem stravovacím provoze? Tento kurz vám poskytne všechny potřebné informace. Dozvíte se, jaké jsou zásady technologické přípravy bezlepkových pokrmů, jaké potraviny jsou vhodné a nevhodné, a získáte praktické rady z praxe. Naučíte se, jak připravovat chutné a bezpečné bezlepkové pokrmy pro dětské strávníky. Připojte se a získejte jistotu v zavádění bezlepkové diety ve školní jídelně. Účastníci pochopí zásady bezlepkové diety ve školách, aplikují technologické postupy při přípravě bezlepkových pokrmů a vyberou vhodné potraviny pro bezlepkovou dietu.
Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Ostatní
          Školní jídelny
              Cena
          890 Kč
              Rozsah hodin
              3h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Mgr. Jana Broulíková
          Číslo akce
              AK08737
          Kontakt
              Ing. Stanislava Mrkvová