Bezlepková dieta ve školní jídelně z pohledu nutričního terapeuta

On-line I I - I 890 Kč
Přemýšlíte o zavedení bezlepkové diety ve vašem stravovacím provoze? Tento kurz vám poskytne všechny potřebné informace. Dozvíte se, jaké jsou zásady technologické přípravy bezlepkových pokrmů, jaké potraviny jsou vhodné a nevhodné, a získáte praktické rady z praxe. Naučíte se, jak připravovat chutné a bezpečné bezlepkové pokrmy pro dětské strávníky. Připojte se a získejte jistotu v zavádění bezlepkové diety ve školní jídelně. Účastníci pochopí zásady bezlepkové diety ve školách, aplikují technologické postupy při přípravě bezlepkových pokrmů a vyberou vhodné potraviny pro bezlepkovou dietu.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
890 Kč
Rozsah hodin
2h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Mgr. Jana Broulíková
Číslo akce
AK08737
Kontakt
Ing. Stanislava Mrkvová
Vhodné pro hrazení ze šablon
 

Víte, že pro vás můžeme uspořádat školení na míru?