Chcete se stát odborníky na téma plýtvání potravinami a zodpovědnou spotřebou jídla? Připojte se k našemu workshopu, kde se naučíte, jak analyzovat realitu plýtvání potravinami na základě reálných dat a studií. Získáte praktické dovednosti pro zařazení tématu do výuky, které pomohou vašim žákům pochopit hodnotu jídla a osvojit si odpovědné návyky. Workshop vám poskytne nástroje, jak přenést získané poznatky do každodenního školního prostředí a inspirovat ostatní. Navíc budete mít příležitost sdílet své zkušenosti a nejlepší praxe s kolegy, což vám umožní obohatit vaše pedagogické schopnosti.
      
  Podrobnější informace
              Workshop je zaměřen na učitele 1. stupně ZŠ a poskytne vám konkrétní nástroje a metodiky, jak téma plýtvání potravinami a zodpovědné spotřeby jídla integrovat do výuky.
          Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          ZŠ 1.stupeň a malotřídky
              Cena
          0 Kč
              Rozsah hodin
              4h
          Konkrétní místo
              Brno, Hybešova 15
          Lektor
              doc. Ing. et Ing. Lea Kubíčková, Ph.D.
          Číslo akce
              AK08798
          Kontakt
              Naďa Zhořová