Vadí vám, že se děti některým druhům pokrmů a potravin vyhýbají a že jídelna proto přestává plnit výživové normy? Když si děti nepopulární jídla objednají, velkou část z nich odnášejí do odpadu. Pro kuchařky je to velmi demotivující a nové recepty často nevedou ke zlepšení situace.
Existují ale způsoby, jak tento stav můžete změnit. Webinář vás seznámí s tím, co konkrétně můžete udělat pro to, abyste taková jídla nabízeli úspěšněji. Ukáže vám, jak je vhodně a takticky zařazovat do jídelníčku, jak strávníkům pozitivně představit přínosy jídel a jak jim přiblížit obvyklá měřítka kvality školního stravování. Dozvíte se také, jak ovlivnit okolí strávníků, aby na ně působilo za vás. 
V druhé části webináře se seznámíte s konkrétními tipy na jídla z ryb, luštěnin, ovoce, zeleniny a mléka, která mají v praxi jídelen největší naději na úspěch, dále jak je vhodně připravovat, servírovat a nabízet.
      
  Podrobnější informace
              Změna termínu, 17.9. aktuálně zařazena akce AK09308 Změny ve spotřebním koši a jejich praktické dopady - dle novely
          Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Školní jídelny
              Cena
          1 350 Kč
              Rozsah hodin
              4h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Ing. Pavel Ludvík
          Číslo akce
              AK09141
          Kontakt
              Ing. Stanislava Mrkvová