Každá jídelna používá spoustu různých potravin a jejich zařazení do správné skupiny je jedním z nejnáročnějších úkolů, které vás čekají při výpočtu spotřebního koše. Zvládnete to? Webinář vám na konkrétních příkladech ukáže pravidla, podle čeho zařazovat a kam která potravina patří. Ukáže vám také, jak se k volbě vhodné skupiny dají využít informace z obalů. Předvede vám, co je to seznam složek, množství složek, čisté množství potraviny a výživové údaje a jaký je jejich význam pro správné zařazení potraviny.
      
  Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Ostatní
          Školní jídelny
              Cena
          980 Kč
              Rozsah hodin
              3h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Ing. Pavel Ludvík
          Číslo akce
              AK09209
          Kontakt
              Ing. Stanislava Mrkvová