Každá jídelna používá spoustu různých potravin a jejich zařazení do správné skupiny je jedním z nejnáročnějších úkolů, které vás čekají při výpočtu spotřebního koše. Zvládnete to? Webinář vám na konkrétních příkladech ukáže pravidla, podle čeho zařazovat a kam která potravina patří. Ukáže vám také, jak se k volbě vhodné skupiny dají využít informace z obalů. Předvede vám, co je to seznam složek, množství složek, čisté množství potraviny a výživové údaje a jaký je jejich význam pro správné zařazení potraviny.
Termín od
Termín do
Termín uzávěrky přihlášek
Doporučeno pro
Ostatní
Školní jídelny
Cena
980 Kč
Rozsah hodin
3h
Konkrétní místo
On-line
Lektor
Ing. Pavel Ludvík
Číslo akce
AK09209
Kontakt
Ing. Stanislava Mrkvová