Cukr a sůl jsou někdy též nazývaná jako „bíla zla“ – jsou tyto základní suroviny opravdu tak špatné pro naše zdraví nebo s nimi v kuchyni pouze nesprávně zacházíme? Nabídneme praktické rady pro zdravější stravování dětí. Naučíte se, jak správně používat cukr a sůl, jaké jsou jejich alternativy a jak postupně snižovat jejich množství v pokrmech. Získáte tipy na využití přírodních sladidel, jako je med, a syntetických sladidel, jejich výhodách a nevýhodách. Dozvíte se o doporučených denních dávkách cukru a soli pro děti i dospělé a jak nadměrná konzumace těchto látek ovlivňuje zdraví. Probereme také praktická doporučení pro školní jídelny, včetně správného čtení etiket výrobků a využití bylinek a koření jako alternativy k soli a cukru. Připojte se k nám a zlepšete kvalitu stravy ve vaší školní jídelně!
      
  Termín od
          Termín do
          Termín uzávěrky přihlášek
              Doporučeno pro
          Ostatní
          Školní jídelny
              Cena
          890 Kč
              Rozsah hodin
              2h
          Konkrétní místo
              On-line
          Lektor
              Mgr. Jana Broulíková
          Číslo akce
              AK09492
          Kontakt
              Ing. Stanislava Mrkvová